Program Affiliate / Profit-Sharing Commission

KAMI NAK CARI 5 ORANG YANG NAK UBAH HIDUP DARI BIASA BIASA...
KEPADA HIDUP YANG LUARBIASA


.
Ekonomi sekarang makin menekan kita. Banyak barang keperluan semuanya naik mendadak... Naik dan terus naik tak turun turun huhuhu... Baru dapat gaji hari ni, esok dah habis.

.
Jangan kata nak shopping... nak pegi bercuti... atau nak hidup MEWAH... Nak beli barang keperluan asas pun dah tak mampu. Selalunya gaji habis bayar hutang jerr... kan.

.
Sebab tu hari ni... kami tergerak hati nak share apa yang kami tahu kepada anda semua. Insyaallah dengan perkongsian ini dapat bantu orang yang betul betul komited nak ubah hidup... Dari biasa biasa ke luar biasa... Aminnnn

.
Kami yakin semua orang boleh buat sebab kami pun dulu sama seperti anda jugak... Tapi bezanya kami diuji lebih awal dan kami buat keputusan lebih awal untuk bina empayar bisnes ini.

.
Kami jadi semakin yakin nak kongsi perkara ini bila kami tengok orang yang kami 'GUIDE' boleh bina pendapatan lebih tinggi dari gaji dia dan dapat ubah nasib dia dan keluatga. Dalam masa sebulan dia dah buat income RM8000++ dengan hanya menjadi Introducing Broker di bawah rangkaian kami... Alhamdulillah... rezeki dari Allah.

.
So, apa yang kami nak kongsi hari ini adalah peluang yang sangat besar... iaitu peluang untuk sertai team kami sebagai INTRODUCING BROKER (IB)

Perlu diingatkan... INTRODUCING BROKER adalah sebahagian cabang dalam Bisnes FOREX. Anda boleh lakukan ianya secara Part Time atau Full Time. Terpulang kepada anda...

APA KELEBIHAN JADI INTRODUCING BROKER (IB) NI YE?

Dapat menjana PASSIVE dan ACTIVE INCOME

 Pendapatan yang UNLIMITED... anda yang tentukan.

Pendapatan dalam USD

Masa kerja yang sangat flexible dan santai

Kerja secara OFFLINE atau ONLINE... Anda yg tentukan..

Boleh kerja dari mana mana yg anda suka

Tidak perlu Modal

KERJAYA IB NI LAYAK UNTUK SIAPA YE...?

Forex trader yang ingin mencari modal trading

Anda yg sedang bekerja dan sedang mencari jalan untuk jadi Full Time Trader tetapi risau dengan kewangan anda

Anda seorang forex trader dan dalam masa sama mempunyai bisnes sampingan

Anda ingin menambah ilmu dan melihat segala peluang yang anda dalam forex trading business

Anda zero dalam forex tetapi baru ingin menceburi bidang ini dan ingin melihat segala peluang yang ada

Anda yg ada pengalaman dalam bidang marketing dan sale... Seperti Insurance, Unit Trust dan Remiser.

Pendek kata, kerjaya IB ni layak untuk semua. Walaupun anda Zero dalam bidang IB!

Contoh komisyen yang diterima oleh seorang affiliate

Contoh Online Marketing Tool yang disediakan

Facebook Marketing

eFlyer untuk seminar / webinar

Berminat Nak Jadi IB?

Sekiranya anda berminat dan merasakan anda lah calon yang kami cari, hubungi kami SEKARANG! Cepat... Kami hanya perlukan 5 orang calon yang sesuai sahaja. Anda mungkin salah seorang darinya...

Isikan maklumat anda di bawah

Program Affiliate / Profit-Sharing Commission
Sila isikan dalam format 60123456789.

Close Menu

Pendaftaran Business Career Program

Sila isikan maklumat anda di bawah.
Anda akan dibawa ke halaman Billplz untuk membuat pembayaran RM20 setelah anda klik “Submit“.

Please select a valid form

Pendaftaran Business Career Program Senawang

Sila isikan nama anda di bawah untuk mendaftar.

Please select a valid form